Congressen en evenementen

Berichten (54)

​Sponsor jij ons tijdens de Social Run?

08-09-2022

Lees meer

Bij een unieke werkomgeving hoort een unieke kennismaking

17-08-2022

Op dinsdag 20 september én donderdag 22 september 2022 organiseert de Van der Hoeven Kliniek een Meet & Greet voor potentiële sociotherapeuten/groepsleiders. Maak een praatje met onze groepsleiders en/of sluit aan bij een jamsessie met tbs-patiënten en kom kennismaken met onze bijzondere werkwijze.

Lees meer

Een unieke beleving in de tuin van onze tbs-kliniek. Kom jij dit ook ervaren?

14-06-2022

Op woensdag 29 juni organiseert de Van der Hoeven Kliniek een Meet & Greet voor potentiële groepsleiders. Normaliter een gesloten setting, dus dit is een unieke kans om kennis te komen maken met onze twee locaties in Utrecht óf onze locatie in Amersfoort.

Lees meer

Informatieavond - Maak kennis met de Van der Hoeven Kliniek

06-04-2022

Op donderdag 28 april opent de Van der Hoeven Kliniek haar deuren voor potentiële sociotherapeuten / groepsleiders. Ben jij in het bezit van een diploma SPH/MWD/HBO-V/Psychologie of heb je een relevante MBO opleiding i.c.m. werkervaring en ben je benieuwd of het werken bij de Van der Hoeven Kliniek bij je past? Kom langs en neem een kijkje in onze kliniek.

Lees meer

Maak kennis met de Van der Hoeven Kliniek - informatieavond voor potentiële sociotherapeuten / groepsleiders

25-01-2022

Op dinsdag 15 februari opent de Van der Hoeven Kliniek, locatie Willem Dreeslaan in Utrecht, haar deuren voor potentiële sociotherapeuten / groepsleiders.

Lees meer

Interactieve kennismakingsavond bij de Van der Hoeven Kliniek

13-10-2021

Op donderdag 18 november opent de Van der Hoeven Kliniek locatie de Wierde haar deuren voor potentiële groepsleiders. Ben je in het bezit van een diploma SPH/MWD/HBO-V/Psychologie of ben je in het bezit van een relevant MBO diploma i.c.m. werkervaring, en ben je benieuwd of de Van der Hoeven Kliniek bij je past? Kom dan een kijkje nemen in onze kliniek en beoordeel zelf!

Lees meer

Socialrun 2021: wandelen, fietsen en hardlopen voor inclusiviteit

29-09-2021

Tijdens de 10de Socialrun-editie deze maand, heeft het team van De Forensische Zorgspecialisten gewandeld, gefietst en hardgelopen voor inclusiviteit. Het doel? Met z’n allen in één week 555 kilometer afleggen. Dit werd niet enkel behaald, maar we gingen zelfs tot 2235 kilometer, een geweldige prestatie die de drie locaties van de Van der Hoeven Kliniek met elkaar verbond.

Lees meer

Kunst en cultuurdag 2021: samen kunst vieren

09-08-2021

Voor het begin van de zomervakantie vond onze jaarlijkse kunst- en cultuurdag plaats, een instuif voor patiënten en medewerkers, waar ze verschillende kunst- en cultuurdisciplines kunnen uitproberen. Vorig jaar kon dit event niet doorgaan, maar dit jaar waren er weer heel wat creatievelingen van de partij op het coronaproof event.

Lees meer

Van der Hoeven Kliniek is onderdeel van De Forensische Zorgspecialisten