Periode

Categorie

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met onze nieuwsbrief. Meld je hier aan!

Als journalisten vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een interview, kunnen zij contact opnemen met Sandra Eigeman (030-275 82 15).

Berichten (201)

Talmalaan wordt Robuust Groen

25-02-2022

De groenstrook langs de Talmalaan wordt op initiatief van Buurtcomite Stalau in samenwerking met buurtbewoners, de gemeente Utrecht en de Van der Hoeven Kliniek heringericht.

Lees meer

De Forensische Zorgspecialisten door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022

11-02-2022

​De Forensische Zorgspecialisten (DFZS) en Effectory maken met veel genoegen bekend dat DFZS opnieuw is onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van DFZS om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Lees meer

Maak kennis met de Van der Hoeven Kliniek - informatieavond voor potentiële sociotherapeuten / groepsleiders

25-01-2022

Op dinsdag 15 februari opent de Van der Hoeven Kliniek, locatie Willem Dreeslaan in Utrecht, haar deuren voor potentiële sociotherapeuten / groepsleiders.

Lees meer

Drie vragen aan forensisch netwerkbegeleider Steffie

23-12-2021

Na drie jaar als groepsleider op een van onze gesloten afdelingen gewerkt te hebben, stapte Steffie van Noorwege over naar de functie van forensisch netwerkbegeleider. Sinds juni 2021 ondersteunt ze tbs-patiënten bij het opbouwen van een sociaal netwerk dat positief bijdraagt aan hun resocialisatie.

Lees meer

Winterse activiteiten

23-12-2021

​In de aanloop naar de feestdagen toe hebben de medewerkers en patiënten van de Van der Hoeven Kliniek niet stilgezeten.

Lees meer

Informatieve avond Van der Hoeven Kliniek, locatie de Wierde

21-12-2021

​Op donderdag 20 januari opent de Van der Hoeven Kliniek, locatie de Wierde haar deuren voor potentiële groepsleiders. Ben je in het bezit van een diploma SPH/MWD/HBO-V/Psychologie of ben je in het bezit van een relevant MBO diploma i.c.m. relevante werkervaring, en ben je benieuwd of de Van der Hoeven Kliniek bij je past? Kom dan een kijkje nemen in onze kliniek en beoordeel zelf!

Lees meer

Daniël van Hoeijen over de stage forensische psychiatrie

20-12-2021

​In de negende aflevering van de DFZS-podcast vertelt Daniël van Hoeijen hoe het is om als basisarts in opleiding tot psychiater stage te lopen bij De Forensische Zorgspecialisten.

Lees meer

Interactieve kennismakingsmiddag bij de Van der Hoeven Kliniek in Amersfoort

01-12-2021

Op zaterdag 18 december opent de Van der Hoeven Kliniek in Amersfoort haar deuren voor potentiële groepsleiders en verpleegkundigen. Benieuwd of werken bij onze kliniek iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Lees meer

Van der Hoeven Kliniek is onderdeel van De Forensische Zorgspecialisten