Werkplaatsen en Theater Buiten De Muren 

De Van der Hoeven Kliniek heeft verschillende werkplaatsen, die voor interne en externe opdrachtgevers werken. Onze werkplaatsen zijn eigenlijk kleine bedrijfjes die de patiënten voorbereiden op de arbeidsmarkt. Want werk draagt bij aan een veilige terugkeer in de samenleving.

Werkplaatsen

De dagelijkse leiding van de werkplaatsen is in handen van werkmeesters, die uit het bedrijfsleven komen. Het zijn vakmensen; ze zijn allemaal specialist op hun vakgebied.

De werkplaatsen bieden een grote diversiteit aan werkzaamheden aan, zoals:

  • metaalbewerking, draaien, frezen, bank- en constructiewerk
  • houtbewerking en kunststofbewerking
  • montage, textiel en verpakking
  • leerbewerking (zoals motortassen)
  • borduren
  • monteren, verpakken en ompakken
  • graveer- en laserbewerkingen
  • verzorgen van lunch en gebak

De werkplaatsen leveren maatwerk tegen een scherpe prijs en geven graag advies bij het ontwikkelen van een product. Ben jij in een van deze diensten geïnteresseerd? Vraag dan hieronder informatie aan.

Contactformulier werkplaatsen

Theater Buiten De Muren

Wij zijn Theater Buiten de Muren, een professioneel platform dat zich toespitst op maatschappelijk, ervaringsgericht theater. Als theatergroep ontwikkelen we interactieve trainingen en workshops op gebied van communicatie en gedrag voor organisaties, opleidingen en professionals in de gezondheidszorg en cultuursector. Deze ontwikkelen we samen met patiënten zodat zij hun ervaringen kunnen inzetten en tegelijkertijd aan persoonlijke vaardigheden kunnen werken.

Hoe werkt het?
1. 
Er borrelt een idee: van studenten inleiden in de forensische setting, tot de verbinding vergroten tussen uw professionals. Theater Buiten De Muren gaat met je concrete vraag, doel of nood aan de slag.
2. 
Jouw verzoek vertalen we naar een inspirerend programma, concrete training of een herkenbare theatervoorstelling met spelers uit de forensische zorg

Kunsteducatie in de Van der Hoeven Kliniek
Kunst kan patiënten helpen om zich beter te voelen. Kunst opent deuren naar een betere communicatie met jezelf en met anderen, en maakt verbinding met de samenleving. Al meer dan 60 jaar dragen kunstvakdocenten in de Van der Hoeven Kliniek dan ook bij aan de behandeling van patiënten door middel van kunsteducatie, op het gebied van theater, beeld en muziek.

Interesse? Neem contact op:

Stuur een e-mail

Contact & Vestigingen

Veelgestelde vragen

Van der Hoeven Kliniek is onderdeel van De Forensische Zorgspecialisten